zaterdag 19 juni 2010

Dankbaar!

Het laatste stukje van onze twee maanden reis waren twee weken lesgeven in Australië. Voor mij was het de eerste keer, en wat een speciale tijd hebben we gehad! We willen een paar mensen speciaal bedanken:


  • Jillie, die ons de eerste dagen op zo`n verassende manier verwende, dat zullen we nooit vergeten, wat hebben we genoten!

  • Cloe en Niki die zich non stop inzetten om de Children at Risk School een succes te maken, de studenten op zo`n persoonlijke wijze op weg hielpen in hun verschillende bedieningen, geweldig voor ons zorgden en bovenal er naar streefden om in alles God blij te maken met hun gehoorzaamheid en inzet.

  • De studenten, het was een voorrecht jullie te leren kennen en in jullie levens en jullie werk met kinderen, o.a. in Thailand, te mogen investeren door wat van de lessen die wij gedurende de jaren geleerd hebben, door te mogen geven.

  • Rick en Lynne, die ons op onze lange terugreis naar Brazilië een dag en een nachtje in hun huis in Engeland hun warme gastvrijheid aanboden. Wat is vriendschap toch geweldig, al tientallen jaren!

Dank jullie wel allemaal! We zijn zo gezegend! En vooral zijn we God dankbaar voor de geweldige mensen en vriendschappen die Hij op ons pad bracht, voor Zijn zorg voor ons deze hele lange reis en voor Zijn zegeningen.

En nog een zegening toen we weer in Brazilië aankwamen: Eva, het dochtertje van Michele en Romeu is geboren, dat is dus al ons zesde kleinkind. Wat een rijkdom! Het is een prachtig popje met veel zwart haar. Er waren wel wat complicaties met de bevalling, dus is ze uiteindelijk met de keizersnee geboren. Maar gelukkig zijn moeder en dochter allebei goed gezond, en zijn Michele en Romeu met Igor en Eva nu een paar kraam weekjes bij ons. Dubbel genieten!

We wensen jullie allemaal Gods rijke zegen toe,

Johan en Jeannette

De Children at Risk school in Australie.

 
Cloe en Niki


Ja, we waren ECHT in Australie!

Eva!

Michele, trotse moeder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten