vrijdag 26 november 2010

Kleinkinderen


Wat een rijkdom, onze kleinkinderen! Tussen 2 reizen naar Haiti zijn we even thuis in BraziliĆ«, om hier op de Jeugd met een Opdracht basis in Belo Horizonte nog even de puntjes op de i te zetten voordat het jaar weer afgelopen is. Vergaderingen en nog meer vergaderingen…dan mis ik mijn laptop wel hoor, die nog steeds niet gemaakt is. Het lukte hier in BraziliĆ« niet en hij staat nu in Nederland, hopelijk kan hij daar wel gemaakt worden, ik had hem nog maar 5 maanden :(

Eva, de jongste, 5 maanden.

Samen met Hannah, de oudste, 4 jaar.

Maar tussen de bedrijven door nemen we ook even tijd om te genieten, al onze zes kleinkinderen zijn er namelijk, dat komt niet vaak voor! Heerlijk, wat zijn kleinkinderen toch vreselijk leuk! Ik kijk er al naar uit om straks samen Sinterklaas met hen te vieren.

Als ze allemaal een lollie krijgen willen ze wel heel even samen met ons op de foto...

En daarna vertrekken opa en oma weer naar Haiti, om de laatste drie weken van de Education and Community Development Training School weer les te geven. Kerst in Haiti dus, klinkt romantisch. De werkelijkheid is een beetje anders: we nemen een grote koffer vol met antibiotica tegen cholera mee. Het aantal mensen met cholera stijgt nog steeds schrikbarend. Willen jullie hiervoor met ons bidden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten