donderdag 8 september 2011

Onze Gebedspunten.

1. Voor het congres en seminar tegen mensenhandel en kinderprostitutie, dat we van 29 sept tot 5 oktober hier in JOCUM Belo Horizonte zullen houden. Willen jullie met ons bidden dat er veel mensen door God aangeraakt zullen worden om zich voor deze kinderen in nood in te gaan zetten.
2. Het is dan meteen ook het dankfeest dat onze Jeugd met een Opdracht basis in Belo Horizonte al 25 jaar bestaat! Willen jullie God met ons danken voor zijn trouw, aan ons en aan de kinderen in nood.
3. We zijn aan het proces begonnen om het leiderschap van de basis over 2 jaar over te dragen. Willen jullie bidden voor wijsheid in dit hele proces, en dat de juiste mensen op de juiste plaatsen zullen komen?
4. Wij hopen zelf hier wel te blijven wonen een meewerken, maar dan meer in de mentor rol. Ook hopen we dan meer tijd te hebben om te schrijven. ( tweede boek?!?) Een hele verandering in ons leven, willen jullie daar ook voor bidden?
5. Willen jullie ook bidden voor onze rol in het bestuur van de Global Compassion Network, GCN, een netwerk dat hulpverlenings organisaties stimuleert om samen te werken. Onze rol daarin is vooral gefocust op organisaties die onder kinderen in nood werken. In November hopen we daarvoor aan een groot congres in Los Angeles deel te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten