dinsdag 9 oktober 2018

40 jaar getrouwd en weer terug in Brazilie

Even wat nieuws tussendoor!
“Heer hier ben ik, wilt u mijn leven gebruiken”, bad een van de studenten met tranen in zijn stem, nadat ik vorige week lesgaf over de kinderen van vluchtelingen.

We zijn weer in Brazilië! Deze 2 weken geven we les in de Children at Risk School hier in Belo Horizonte. Het is fijn om te zien hoe het werk hier op de basis, die wij in 1986 begonnen zijn, nog steeds goed doorgaat. En het is prachtig om al die jonge mensen te zien die hun hart en leven aan God geven en zich door Hem laten leiden.


Deze weken zijn er in Nederland op de tv van family7 zelfs vier afleveringen te zien over het werk van het team dat in Huize Redding werkt. Het zijn indrukwekkende documentaires en we bevelen ze van harte aan!

Het is heerlijk om weer een poos bij onze dochter Michele en schoonzoon Romeu te zijn, en hun 2 kinderen, we voelen ons alweer thuis!


Deze week zijn Johan en ik 40 jaar getrouwd. We hadden het al een beetje eerder gevierd met familie en vrienden in Nederland. We zijn ontzettend dankbaar voor al die mooie jaren samen. 


Johan heeft een heleboel van onze oude foto’s gedigitaliseerd, van toen we net naar Brazilië gingen en de kinderen nog klein waren, wat een heerlijke herinneringen! 


Willen jullie bidden voor ons, de volgende 4 weken gaan we lesgeven in Curitiba, een stad in het zuiden van Brazilië, voor gezondheid, en dat de plannen die we gaan maken voor volgend jaar door God geleid zullen worden.

Heel hartelijk bedankt en Gods rijke zegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten