dinsdag 17 maart 2020

Corona verandert onze plannen!

Wat een heftige situaties opeens, met grenzen die sluiten, vliegtuigen die aan de grond blijven staan, en vooral met mensen om ons heen die ziek worden van het Corona virus.

En hoewel het virus een heleboel plannen verandert, weten we dat uiteindelijk onze plannen en onze dagen in Gods hand zijn. We mogen weten dat God bij ons is, Immanuel, onze liefdevolle hemelse vader. We bidden dat in al deze onrust de mensen die nu bang zijn en angstig, God zullen zoeken en vinden.

Online school in plaats van naar de Filippijnen

Onze vlucht naar de Filippijnen, om daar de Children at Risk School te gaan geven, is, net als zoveel andere vluchten, gecanceld. 

Johan en ik zijn hard aan het werk om de school nu tenminste als een 6 weken online seminar aan te kunnen bieden. We hadden al eerder met het idee gespeeld de lessen op te nemen en online beschikbaar te stellen, maar dat is nu dus in een stroomversnelling terecht gekomen. Een hele uitdaging! 

Dus voorlopig blijven we in ons huisje in Ermelo, en proberen we vanuit deze plek onze leerlingen wereldwijd te helpen.

Onze familie en het Coronavirus.

In onze naaste familie hebben we nu verschillende personen die niet getest zijn maar wel uit voorzorg op hun kamers moeten blijven, waaronder ook onze dochter Dilma. Willen jullie ook voor haar bidden in deze situatie?


Johanneke en Jonathan, die op zendingsreis waren in Qatar, konden gelukkig hun vlucht omboeken en eerder thuiskomen. 

Met ons en de rest van onze kinderen en kleinkinderen gaat het goed. Ook met Davi, die natuurlijk wel in een “hoog risico” groep zit. Willen jullie ook voor zijn bescherming bidden?

We wensen jullie allemaal Gods rust en vrede toe in deze woelige tijden, en Zijn zegen over jullie levens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten