woensdag 20 februari 2013

Weer een klein beetje nieuws over Davi

We willen iedereen heel hartelijk bedanken die ons gemaild heeft en die voor Davi gebeden heeft. We konden echt het verschil zien toen de mailtjes de deur uit waren: het ging opeens een stukje lekkerder met Davi, zowel lichamelijk, maar vooral ook emotioneel!


Afgelopen vrijdag zijn we met hem in het AZU geweest. De dokter daar kon ons eigenlijk niet veel nieuws vertellen, hij kan echt niet precies berekenen hoeveel Davis nieren nu echt nog werken, zonder 24 uurs urine te hebben. Daar moet Davi dan in het ziekenhuis in Harderwijk voor opgenomen worden, zodat het met een katheter kan. Verwacht wordt dat dit eind maart zal gebeuren.

Wij gaan per 1 maart weer terug naar BraziliĆ«, Davi woont op een heerlijke plek, een beschermde woonvorm, en heeft daar mensen om zich heen die heel veel van hem houden. Toch is het best wel moeilijk om straks weer te gaan. We zullen steeds via email en Skype contact houden, en  ik kom in ieder geval in juli een paar weken naar Nederland, als ik op doorreis ben van BraziliĆ« naar Zwitserland, waar ik uitgenodigd ben om een week te komen lesgeven over het werken met kinderen in nood. Verder hopen we ook, als dat voor Davi nodig zou zijn, over te kunnen komen.  

Willen jullie voor hem en ons blijven bidden? Alvast heel hartelijk bedankt en Gods rijke zegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten