zondag 19 oktober 2014

Aan de beterende hand




Even weer een update over Davi! De operatie op zich, een urinestoma, was goed gelukt, maar na de operatie kwamen zijn darmen maar niet op gang. Hij kon niets eten en nog geen slokje water drinken of het kwam alweer terug, en dat duurde erg lang, wel 9 dagen! Hij is flink wat kilos afgevallen en werd erg zwak. Toch  bleef hij de meeste tijd heel positief.



Er werd door honderden mensen voor hem gebeden, en zijn ziekenhuiskamer hangt helemaal vol met kaarten. Geweldig al dat meeleven! En als er even een dipje was, was daar zijn vaders schouder om op te leunen!


Maar gelukkig zijn eergisteren toch zijn darmen ook "wakker geworden" en weer begonnen te werken, Hij kon toen langzaam aan beginnen met wat vloeibaar te eten, o wat had hij daar een trek in, kopjes met mijn thuisgemaakte kippensoep likte hij helemaal uit...! 

Als het zo doorgaat mag hij over twee of drie dagen naar huis, waar hij dan ook nog eens vier weken heel rustig aan moet doen. We hebben samen met de leiding van de Burghten, de woonvorm waar hij woont in Putten, geleerd hoe de stoma te verzorgen en met een tillift om te gaan, best spannend! 


Ieder die zo meeleeft met bezoekjes, kaarten, emails, Face Book berichtjes en vooral gebed: heel hartelijk bedankt! We weten ons in deze tijd met elkaar gedragen door de liefde en trouw van zoveel mensen om ons heen en van onze hemelse Vader.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten