donderdag 9 oktober 2014

Operatie goed gelukt

Gisteren is de operatie van Davi heel goed verlopen. Iedereen die gebeden heeft, en emails gestuurd heeft of ons gebeld heeft: heel hartelijk bedankt voor jullie bemoedigingen!
Het duurde wel wat langer allemaal voor Davi naar de OK kon gisteren, dus was hij pas 's avonds terug op zijn kamer. Ik mocht er op de operatiekamer bij zijn tot hij onder narcose was, en mocht ook vannacht gezellig op zijn kamer blijven slapen. Geweldig hoor, de dokters en verpleegkundigen zijn allemaal superaardig! Davi ligt nog aan een morfinepompje wat fantastisch werkt en hem pijnvrij houdt. Hij heeft verder nog wel een heleboel slangetjes, drainen, infusen, sondes etc, maar geleidelijk aan gaan die ook verwijderd worden.
We hebben nu lekker Davi's favoriete muziek opstaan, Hillsong!

Voor ieder die een Iphone of Ipad heeft, is er een hele leuke app om Davi een kaartje te sturen. De app heet " Beterschapp" en kan gedownload worden in de appstore.
Met deze app kan je Davi verassen met een echte kaart, die dan hier in het ziekenhuis gratis uitgeprint wordt en bij hem aan bed verzorgd wordt. Davi ligt op 3B Oost, kamer 14.

Voor de "ouderwetse" manier van kaarten sturen, per post, wat natuurlijk ook erg leuk is, moet er nog even bij: p/a UMC Utrecht, Postbus 85500, 3508 GA, Utrecht. Davi ligt hier minstens tot 20 oktober.

Ik ga zo even helpen met Davi's wasbeurt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten